Печатът е винаги на мода

Представена от каталози, брошури, дипляни, визитки, постери и флаери печатната реклама винаги ще играе мощна роля в маркетинговата стратегия на почти всяка компания. Печатът е високоефективен рекламен канал, тъй като не само доставя по-голям комфорт при четене, но също така засилва комуникативната сила при предаването на посланията, защото хората възприемат по-лесно информация публикувана на хартия.

Ние предлагаме пълен спектър от услуги за Вашата печатна реклама. Модерната ни печатна база, креативния дизайн, богатият избор от медии с различна структура и грамажи, както и възможностите за всякакви довършителни процеси и специални ефекти гарантират впечатляващия вид на печатните Ви материали.

Офсетов печат

Офсетовият печат е ефективен за печатни издания в големи тиражи, защото процесът по първоначалната подготовка на офсетов печатен проект е по-скъп и времеемък, поради сложността на технологията му. За сметка на това, веднъж след като всичко е подготвено и настроено, при офсетовият печат един екземпляр струва по-малко, отколкото при дигиталния. В този случай по-голям тираж означава по-добра цена. Това го прави изключително подходящ за печат флаери, брошури, дипляни, листовки, плакати и етикети, които обикновено се поръчват в стотици или хиляди бройки.

Дигитален печат

Дигиталният печат позволява изпечатването на къси тиражи на по-изгодни цени. В пъти по-бързата настройка преди печат го прави много по-гъвкав в сравнение с офсетовата технология, следователно дава по-голям контрол над количества и срокове. Също така, ако трябва да промените нещо в последния момент, това може да се случи само, ако се печата дигитално. Затова дигиталният печат намира приложение при печат на материали като на менюта, каталози, визитки, покани и папки.

Вземете оферта за Вашата печатна реклама.
Свържете се с нас