Красиви, практични, дълготрайни

Не Ви допадат баналните и старомодни папки, които се предлагат масово на българския пазар, но сте принудени да ги ползвате, заради множеството предимства, които предлагат? Имаме решението на този проблем.

При нас ще намерите модерните папки, които не само ще удължат интервала за подмяна на менюто, предпазвайки го от преждевременно захабяване, но и ще впечатлят клиентите с атрактивен дизайн и качествена изработка, а с богатия си избор от цветове, материали и методи за персонализация ще допълнят перфектно стила на заведението Ви.

Благодарение на иновативните методи за захващане, лесно и бързо ще можете да сменяте отделни листи от менюто, без да се налага цялостната му подмяна при нужда от корекции или добавяне на нови предложения.

Папките, които предлагаме са с абсолютно премиум качество, произведени по най-съвременните стандарти, от устойчиви на всякакви външни влияния материали - естествена кожа, перяща се хартия, бамбук, брезов шперплат, филц и други. Изработват се по индивидуална поръчка, като се конфигурират според цвят, вид персонализация, материал и захващане.

Според нуждите и бюджета Ви, нашият екип ще Ви консултира с насоки и препоръки, за да направите най-правилния избор.

Вземете оферта за Вашите нови папки.
Свържете се с нас