Важно е да Ви запомнят!

Рекламните сувенири са незаменим рекламен инструмент, поради факта, че намират широко приложение в ежедневието на техните притежатели и по този начин запечатват бранда Ви в съзнанието им.

При нас ще получите богат избор от висококачествени и луксозни рекламни сувенири, които в комбинация с разнообразните и ефектни технологии за брандиране ще допринесат за отличното представяне на Вашия бизнес.

Ние работим с водещи производители и вносители на сувенири и аксесоари, което Ви дава предимството да правите оригинални подаръци с отлично съотношение цена-качество. Календари, бележници, тефтери, химикалки, запалки, ключодържатели и часовници са само част от рекламните подаръци, с които можете да впечатлите Вашите клиенти и служители.

Календари

Предлагаме едносекционни, трисекционни и четирисекционни работни календари, настолни работни и многолистови календар-пирамиди. Можем да персонализираме готови модели работни календари с дизайн на главата по избор на клиента и да брандираме многолистови календари с фирмено лого. Изработваме и фирмени настолни пирамидки и еднолистови рекламни календари по индивидуален дизайн.

Рекламен текстил

Чрез технологията на термотрансферния печат можем да брандираме тениски, блузи, ризи, панталони, работни облекла, екипи, униформи, престилки и други текстилни изделия, изработени от подходящи за полагане на термотрансферен печат материи.

Технологии на брандиране

Можем да брандираме Вашите рекламни сувенири чрез всички налични за целта технологии - ситопечат, тампонен печат, преге, топъл печат и лазерно гравиране. Всичко се определя от търсения ефект, както и от материала, от който е изработен дадения продукт. Съобразявайки се с предвидения бюджет, ние ще Ви предложим подходящите решения за персонализиране на Вашата сувенирна реклама.

Вземете оферта за Вашата сувенирна реклама.
Свържете се с нас